Onze van Raam fietsen uitsluitend met elektrische ondersteuning in de verhuur

Door een aantal aangepaste fietsen van van Raam in ons verhuurprogramma op te nemen hopen wij dat we een boel mensen blij kunnen maken. Deze aangepaste fietsen zijn dan ook uitsluitend door de doelgroep te huren. Hieronder vind u de modellen met beschrijving die wij in de verhuur hebben opgenomen, deze fietsen hebben allen elektrische ondersteuning. De fietsen zijn eenvoudig te reserveren via de on-line reserveer knop net als de rest van ons verhuurprogramma. Vanzelfsprekend kunt u ook telefonische contact met ons opnemen.

De Easy rider met elektrische ondersteuning

De Easy Rider driewielfiets is een zitdriewielfiets voor volwassenen. De Easy Rider heeft een comfortabele zitting met verstelbare rugsteun, stuitontlasting en opstaande randen aan de zijkant. De afstand van de zitting is eenvoudig te verstellen met de snelspanhendel. Afstappen gaat eenvoudig doordat de fiets een wat hogere zitting heeft. De voorwaartse trapbeweging en de vering in het frame zorgen voor een perfect rijcomfort. De Easy Rider zitdriewielfiets is enorm wendbaar en heeft een kleine draaicirkel. Ook past de fiets door een normale deur.

De Fun2Go duo-fiets met elektrische ondersteuning

De Fun2Go is een duofiets, een driewieltandem waarbij de gebruikers naast elkaar zitten. Een persoon stuurt, beiden kunnen trappen. De twee personen hebben beide goed zicht en kunnen goed met elkaar communiceren door de zitposities naast elkaar. De berijders kunnen zonder instap opstappen en de zittingen kunnen eenvoudig met een hendel op de gewenste zitafstand ingesteld worden. 

De Veloplus rolstoel-fiets met elektrische ondersteuning

De VeloPlus rolstoeltransportfiets is ontwikkeld om mensen, die in hun eigen rolstoel blijven zitten, per fiets te vervoeren. Er is geen transfer nodig tussen de rolstoel en de fiets. Zonder tilhulp of veel krachtinspanning wordt de bijrijder op het plateau van de fiets gereden. De kantelbare oprijplaat maakt het mogelijk de handbewogen rolstoel eenvoudig op de rolstoelfiets te rijden en met de rolstoelvergrendeling goed vast te zetten. 

De Balance-fiets met elektrische ondersteuning

De Balance lage instapfiets is een comfortfiets met een lage instap. Bij de Balance fiets kun je altijd met beiden voeten op de grond zonder van het zadel af te gaan. Polsen, schouders en nek worden tijdens het fietsen nauwelijks belast. Door de meer voorwaartse trapbeweging kun je de kracht van je benen beter benutten dan bij een klassieke fiets